Hac Bölge Mülakatı Yapılıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, 2013 yılı hac organizasyonunda görevlendirilecek personeli belirlemek amacıyla bölgelerde mülakatlar düzenlenmektedir.

Bu çerçevede Adana, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Niğde, Kahramanmaraş, Hatay ve Kilis illeri ile bağlı ilçelerde görev yapan din görevlileri, idarî personel, yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan ve gerekli şartları taşıyan personelin katıldığı bölge mülakatlarından biri de, Diyanet işleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Hasan Demirbağ’ın Başkanlığında Van Eğitim Merkezi Müdürü Fudayl ERKOÇ ve Adana İl Müftü yardımcısı Sezai ERDAL’dan oluşan bir komisyon tarafından il müftülüğümüzde gerçekleştirilmektedir.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1320 kez okundu